Jessican narubikinit eivät peppua peitelleet – silmänruokaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinasta on tullut mallimaailmaan jo lukuisia maailmanluokan kaunottaria, joten maasta on tulossa vielä varmasti runsaasti nykyisten mallitähtien manttelinperijöitä. Eräs uusi lupaava tulokas tällä saralla on nimeltään Jessica Cirio.

Jessica nousi otsikoihin muutama päivä sitten lomailtuaan Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä Luciano Bernardin kanssa. Loma jatkuu edelleen, ja nyt kaunotar kuvattiin bikineissä, jotka eivät takamusta juuri peitelleet.

30-vuotias argentiinalainen Jessica Cirio, koko nimeltään Jessica Wanda Judith Cirio Perutich, on sukujuuriltan puoliksi italialainen. Hän on tullut kotimaassaan tunnetuksi malliuran lisäksi myös Camara En Mano -televisiosarjasta sekä Revista Hombre -lehden sivuilta. Jessican veikataan olevan yksi vuoden 2013 kuumimmista mallitulokkaista.