Robert Pattinson sai miljoonadiilin – Dior-hajuvesimerkin kasvoksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan julkaisuun parhaillaan valmistautuva Pattinson on nyt allekirjoittanut hulppean miljoonasopimuksen Dior-hajuvesimerkin kanssa. Mies tullaan pian näkemään ranskalaisen brändin kasvona, ja hän mainostaa merkin miesten hajuvesiä. Supertähti kuittaa sopimuksesta 12 miljoonaa dollaria, eli noin 10 miljoonaa euroa.

– Robert pitää kyseisestä brändistä, kertoo sisäpiirin lähde E! News -sivustolle.

Robert Pattinson seuraa kultansa jalanjälkiä hajuvesimarkkinoille, sillä hänen tyttöystävänsä Kristen Stewart on myös espanjalaisen Balenciaga-hajuvesimerkin kasvo. Neito kertoikin aiemmin haastattelussa lupautuneensa merkin kasvoksi, koska todella arvostaa heidän tuotteitaan. Hän kehuu sitä ”cooliksi brändiksi”.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.