Tähän on tultu: Uutuusfarkut päivittävät kantajansa Facebook-statuksia

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on yhdistettu tähän mennessä jo mitä mielikuvituksellisimpiin osa-alueisiin, ja nyt vuorossa ovat farmarihousut. Italialainen farkkumerkki Replay, joka on esitellyt Social Denim -mallistonsa. Jatkossa housut osaavat päivittää Facebookia.

Kuva: Replay

Ulospäin housut näyttävät aivan tavallisilta, mutta niiden sytytintaskuun on kuitenkin kiinnitetty pienikokoinen laite, joka on Bluetoothilla yhteydessä käyttäjän älypuhelimeen.

Halutessaan käyttäjä voi housujensa avulla kertoa napinpainalluksella miltä hänestä juuri sillä hetkellä tuntuu, sillä laitteeseen on ohjelmoitu napit muun muassa kahdeksalle eri tunteelle. Housut tulevat myyntiin joulukuussa hintaan 150 – 199 euroa.