Moottoripyörä tehtiin alastomista ihmisistä – tällaista ei ole ennen nähty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainosmaailmassa haetaan koko ajan uusia tapoja toteuttaa markkinointiviestintää, ja usein avaimia siihen ovat uudenlaiset toteutustavat. Nyt Yhdysvaltojen San Franciscossa järjestettävä Progressive International Motorcycle Show 2012 -tapahtuma on tehnyt poikkeuksellisen upean mainoksen.

Kuva: Splash

Mainoskuvassa nainen näyttää ajavan moottoripyörällä, mutta tarkemmassa tarkastelussa katsoja voi huomata, ettei niin olekaan. Moottoripyörä on nimittäin todellisuudessa muodostettu alastomista maalatuista ihmisistä, jotka ovat taipuneet toinen toistaan vaikeampiin asentoihin. Ihmisten maalauksesta vastasi Trina Merry ja mainoksen suunnittelusta mainostoimisto i.d.e.a.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat