Seksibloggarit kohauttivat – parinvaihto sai valtavan suosion

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Osa pariskunnista hakee piristystä seksielämäänsä rohkeampien seksileikkien myötä. Jotkut rakastavaiset suostuvat jopa parinvaihtoon halutessaan suhteeseensa uutta kipinää. Nyt eräs seksibloggaripari on hakenut maustetta suhteeseensa kokeilemalla seksiä useiden pariskuntien kautta.

Alvin Tan ja Vivian Lee kertoivat haastattelussa suostuneensa seksiin tuntemattomien parien kanssa. Mies kertoi julkaisseensa myös blogissaan ilmoituksen, jonka kautta haki eroottisesta kanssakäymisestä kiinnostuneita pareja. Hän saikin heti lähes sata vastausta.

Pariskunnat lähettivät bloggareille kuvia arvioitavaksi. Osan sopivista pareista he kutsuivat haastatteluun, jossa tutustuttiin puolin ja toisin. Tärkeimpänä kriteerinä seksiaktiin Tan piti pariskuntien heissä herättämiä tunteita. Seksibloggarit harrastivat tuhmia leikkejä useiden parien kanssa, minkä jälkeen he julkaisivat kiihkeistä hetkistä videoita ja kuvia verkossa.

– Vivian ja minä olemme molemmat avoimia seksin suhteen. Ei meidän tarvitse selitellä kenellekään tekemisiämme, kunhan emme tee rikosta, kertoi Alvin Tan Kwong Wah Yit Poh -lehdelle.