Huumeiden salakuljettajien ”nerokas” suunnitelma päättyi nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden salakuljettajat käyvät alituisesti kissa ja hiiri -leikkiä viranomaisten kanssa, sillä he yrittävät koko ajan keksiä uusia tapoja salakuljettaa rajojen yli suuria määriä huumausaineita. Aina parhaatkaan suunnitelmat eivät kuitenkaan mene aivan kuten on suunniteltu.

Kuva: Splash

Nyt Yhdysvaltojen rajavartijat ovat saaneet naureskella Arizonan Yumassa eräälle epäonnistuneelle yritykselle, jossa Yhdysvaltojen ja Meksikon väliselle rajalle rakennettu massiivinen aita yritettiin ylittää varsin perinteisin konstein. Idioottivarma suunnitelma kuitenkin kariutui ilmeiseen laskuvirheeseen, sillä maastoauto Jeep Cherokee jäikin jumiin aidan yli viritettyyn ramppiviritelmään. Salakuljettajat hyppäsivät autosta ja pakenivat takaisin Meksikoon.

Kuva: Splash