Volbeat esiintyy Sauna Open Airissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä taukoa viettänyt Sauna Open Air palaa festivaalikartalle ja vaihtaa samalla tapahtumapaikkaa Ratinan festivaalipuistoon, jossa kaksipäiväinen festivaali järjestetään 8. – 9. kesäkuuta 2013. Aiemmin julkistetun Nightwishin lisäksi Sauna Open Airissa nähdään tanskalainen Volbeat.

Volbeatille Saunan keikka tulee olemaan kesän ainoa esiintyminen Suomessa. Bändi on tapahtuman sunnuntain pääesiintyjä. Viimeisimmällä kahdella levyllään suoraan Suomen albumilistan ykköseksi nousseen yhtyeen tunnetuimpia biisejä ovat Sad Man’s Tongue, Guitar Gangsters & Cadillac Blood ja Fallen. Ensi vuonna yhtyeeltä on lupa odotella uutta pitkäsoittoa.

Lauantain ohjelmistoon lukeutuu Nightwishin lisäksi ruotsalainen progressiivista rokkia ja death metallia yhdistelevä Opeth, joka on yli 20-vuotisella urallaan noussut yhdeksi arvostetuimmaksi raskaan musiikin yhtyeeksi. Sauna Open Air järjestettiin Ratinan puistossa vuosina 2004 – 2005 ja tapahtuma palaa nyt samaan paikkaan. Päälava tulee sijaitsemaan stadionin sisäpuolella ja muut esiintymispaikat Ratinan puistossa, stadionin vieressä.