5 parasta salaista ravintolaa paljastettiin – sisään vain tunnussanalla!

Matkailu · Stara.fi

Maailman suurin sosiaalinen matkailumedia Tripadvisor listaa miljoonien käyttäjiensä arvosteluja niin hotelleista ja nähtävyyksistä kuin myös ravintoloistakin. Ympäri maailmaa löytyy lukuisia niin sanottuja salaisia ravintoloita, jotka on vaikea löytää ja senkin jälkeen sisään pääsee vain tunnussanalla.

Salasanan ravintolan ovelle asiakas saa yleensä tehdessään pöytävarauksen etukäteen. Samalla selviää myös ravintolan tarkka sijainti. Nyt Tripadvisor on paljastanut viisi sen käyttäjien mukaan maailman parasta salaista ravintolaa. Viiden kärkipäästä kaksi löytyy Euroopasta. Ykköseksi listalla on rankattu Yhdysvaltojen San Franciscossa sijaitseva Bourbon And Branch.

Kuva: Tripadvisor

Toiseksi parhaaksi salaiseksi ravintolaksi rankattiin palvelun käyttäjien toimesta Ukrainan Lvivissä sijaitseva Kryjivka. Kolmanneksi sijoittui Englannin Lontoossa sijaitseva Archipelago, neljänneksi Yhdysvaltojen Tampassa sijaitseva Ciro’s Speakeasy & Supper Club ja viidenneksi Yhdysvaltojen Milwaukeessa sijaitseva Safe House. Nämä paikat kannattaa siis käydä katsastamassa, jos matkalla tie vie niiden lähettyville.

Päivitys: Ravintoloista tietenkin kaksi sijaitsee Euroopassa.