Lady Gaga biletti yläosattomissa – vain kannabis rintojen peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. Viime viikolla kohuttu laulajatähti joutui ongelmiin taannoisen rahankeräyksen johdosta, koska rahoja ei koskaan lahjoitettu.

Nyt poppari on juhlinut eräissä Halloween-pirskeissä varsin paljastavassa asussa. Vihreään tutu-hameeseen pukeutunut Lady Gaga oli verhonnut rintansa vain samanvärisillä tähtikuvioilla. Laulajatar julkaisi bileotokset Twitter-blogissaan, jossa julisti faneilleen olevansa pilvessä oleva prinsessa ja kannabis-kuningatar.

Kuva: Littlemonsters.com
Kuva: Littlemonsters.com

Lady Gagan suunnittelemia rannekoruja myytiin taannoin sillä verukkeella, että niiden tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Oikeusjutun mukaan Lady Gaga yhdessä levy-yhtiö Universal Musicin ja muiden osanottajien kanssa veivät kuitenkin osan tuotoista ”muihin kuluihin”. Michiganilainen tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.