Big Brother palauttaa äänestäneiden rahoja – toimi näin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuotanto joutui viime yönä poikkeukselliseen tilanteesen, kun talosta poistettiin väkivaltaisuuden vuoksi asukas, joka oli samaan aikaan mukana häätöäänestyksessä. Siten monet katsojat olivat lähettäneet maksullisia tekstiviestejä pitääkseen miehen talossa.

Juovuspäissään aggressiivisesti käyttäytynyt Petteri oli ehtinyt saada ääniä, jotka kuitenkin nyt mitätöityivät miehen poistamisen vuoksi. Tänään ohjelman verkkosivuilla julkaistiin tiedote, jossa kerrottiin äänestäneiden saavan rahansa takaisin.

Kaikki tämän viikon häätöäänestyksessä Petteriä äänestäneet kuluttajat voivat saada rahansa takaisin olemalla yhteydessä MTV Median Vuorovaikutteinen Kuluttajaliiketoiminta -osastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen interaktiivinen@mtv3.fi. Sähköpostiviestistä tulisi käydä ilmi äänestäjän yhteystiedot, pankkiyhteystiedot sekä liittymänumero jolla äänestys on toteutettu.

Parhaillaan BB-talossa keskustellaan edellisen illan värikkäistä tapahtumista. Petterin lisäksi myös Tommi aiheutti ongelmia asukkaiden keskuudessa, mutta tänään asukkaat ovat sopineet keskenään bileiden tapahtumat.