Charlie Sheen pahassa huumekoukussa: 1 600 euroa päivässä kokaiiniin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen on niittänyt uutuussarjalla suurta menestystä.

Nyt päihdeongelmista kärsineen miehen ura saattaa kuitenkin olla vaarassa, sillä hänen kerrotaan jälleen langenneen huumeisiin. Viisi kertaa vieroitushoidossa ollut Charlie Sheen on raporttien mukaan käyttänyt viimeisen kahdeksan kuukauden aikana 2.000 dollaria, eli 1.600 euroa, päivässä kokaiiniin.

– Viimeisen kahdeksan kuukauden ajan Charlie on tilannut lähes 15 grammaa kokaiinia joka päivä. Kun hän saa huumeen käsiinsä, hän sekoittaa sen välittömästi soodaan ja tekee crack-huumetta. Hän on ollut niin aineissa, että on vain nykinyt ja soperrellut sekavalla äänellä, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Lähde kertoo Sheenin poltelleen huumetta piipulla, jonka hän teki fidjiläisestä vesipullosta. Näyttelijän sanotaan olevan huumepäissään usein hiljainen. Jollei Sheen ei ole täysin sammunut tilansa takia, hän katselee pornoa.

46-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.