Farrah Abraham nenäleikkauksessa – rajut kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teen Mom on amerikkalainen realitysarja, jota ryhdyttiin esittämään MTV-kanavalla vuonna 2009 ja joka oli jatkoa 16 and Pregnant -sarjalle. Teen Mom esittelee nuorten äitien arjen ja sen, mitä he tekevät lapsensa puolesta. Sarja on nostanut monista osallistujistaan julkkiksia.

Eräs heistä on 20-vuotias Farrah Abraham, joka valittiin taannoin myös Miss Toukokuuksi. Viime aikoina hänet on kuvattu usein rannalla bikineissä. Nyt neitokainen on kuitenkin kuvattu hieman toisenlaisissa tunnelmissa, sillä hän päätti viimein tehdä jotain nenälleen, josta ei ole liiemmälti pitänyt.

Abraham maksoi 16.000 dollaria nenäleikkauksesta, jossa hänen nenäänsä muotoiltiin uudelleen. Samalla hänen poskiinsa asetettiin implantit. Operaation suoritti Floridassa tohtori Michael Salzhauer, jonka vastaanotolta ja leikkaussalista peräisin olevat rajut kuvat on nyt julkaistu verkossa.