Playmate täytti 40 vuotta – edelleen seksikäs kuin parikymppisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy oli aikoinaan yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli vuoden 1994 Playmate of the Year. Taannoin oman elämäkerrankin julkaissut kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Tällä viikolla Jenny on juhlinut ystäviensä kanssa 40-vuotisjuhliaan, ja aihetta juhlaan onkin. Neitokainen näyttää nimittäin edelleen lähes samalta kuin parikymppisenä. Eilen illalla Playmate ikuistettiin juhlimassa tasavuosiaan Bootsy Bellows -klubilla.

40-vuotias Jenny McCarthy poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.