Näin hulppeasti Elvis Presley asui – ökyasunto myynnissä 13 miljoonalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rock’n’rollin kuningas Elvis Presley on nykyään miltei suurempi legenda kuin elinaikanaan. Laulajaa pidetäänkin yhä edelleen yhtenä maailman suosituimmista artisteista. Aikoinaan hän olikin viihdealan kiistattomasti suurin maailmantähti.

Nyt verkossa päästään kurkistamaan Elviksen kulissien takaiseen elämään, sillä aikoinaan hänen kotinaan ollut ökyasunto Beverly Hillsissä on tullut myyntiin. Ranskalaistyylistä taloa asuttivat aikoinaan Elvis yhdessä Priscilla-vaimonsa kanssa. Nyt taloa myydään 13 miljoonan dollarin hintaan.

Beverly Hillsin upeilla kukkuloilla sijaitsevan talon pihamaalta on upeat näkymät Los Angelesin keskustan suuntaan. Vuonna 1958 valmistuneessa talossa on oma elokuvateatteri, valtavat vaatekomerot, upea olohuone, toimisto, neljän auton autotalli ja runsaasti hulppeita huoneita. Aiemmin talo on ollut vuokralla 25.000 dollarin kuukausihintaan.