Nerokas keksintö: Pikkulapsi ryömii kodin lattiat puhtaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni lapsiperheen äiti tai isä on varmasti miettinyt miten lasten rajaton energia voitaisiin valjastaa siivouksen tarpeisiin. Maailmalla on esitelty muun muassa koirien perässä vetämiä moppeja, mutta nyt siivousväline on kiinnitetty pikkulapseen.

Kuva: Splash

Amerikkalainen yhtiö Betterthanpants.com on tuonut markkinoille ryömintäikäisille pikkulapsille tarkoitetun Baby Mop -puvun, jonka käsivarsiin ja jalkoihin on kiinnitetty lähinnä mopeista tuttuja elementtejä. Niiden on määrä kerätä lattialta likaa samalla, kun pienokainen taapertaa vauhdikkaasti menemään pitkin asuntoa. Tuotteen esittelyssä todetaan, että tällä tavalla lapselle voidaan opettaa pienestä pitäen ahkeraa työntekoa. Aiemmin samanlainen tuote on lanseerattu esimerkiksi Japanissa.

Kuva: Splash