22-vuotias laulaja myi 1,2 miljoonaa levyä viikossa – vuosikymmenen ennätys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä ja noussut eniten tienaavaksi artistiksi. Nyt Swift on tehnyt uuden uskomattoman ennätyksen, kun hänen uutuuslevynsä Red on myynyt viikossa 1,2 miljoonaa kappaletta.

Viime vuosina on puhuttu paljon laskevista levymyynneistä, mutta 22-vuotias Taylor Swift on nyt osoittanut jotain aivan muuta. Hänen neljättä albumiaan myytiin Nielsen SoundScanin mukaan viikossa enemmän kuin mitään muuta albumia vuosikymmeneen. Edellinen miljoonan ylittänyt levy oli Lady Gagan Born This Way, jota myytiin viime vuonna viikossa 1,1 miljoonaa kappaletta.

– Kuulin juuri, että Red on myynyt 1,2 miljoonaa viikossa. Kuinka todellista se voi olla? Te olette epätodellisia! Rakastan teitä niin paljon. Kiitos miljoonasti :) laulaja twiittasi.

Albumin ensimmäinen single We Are Never Ever Getting Back Together osoittautui heti jättihitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift kertoi äskettäin uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.