Kissanaisen asusta paljastui nolo yksityiskohta – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin seuratuimpiin kuuluvan Twilight-pariskunnan Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde joutui äskettäin vaakalaudalle, kun vampyyrikaunottarella uutisoitiin olleen salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, Rupert Sandersiin. Vampyyripari erosi, mutta palasi sittemmin yhteen.

Rupert Sandersin mallivaimo Liberty Ross on päässyt kohun ansiosta paparazzien huomion keskipisteeksi. Nyt kahden lapsen äiti on nähty Halloween-tunnelmissa seksikkäässä Kissanainen-asussa. Asussa oli kuitenkin eräs nolo yksityiskohta, sillä kaunottaren nännit paistoivat näkyvästi puvun kankaan läpi.

Liberty Ross tunnetaan brittiläisenä mallina, joka on tehnyt pitkän uran catwalkilla. 34-vuotias neitokainen näytteli kohutussa Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Kristen Stewartin Lumikki-hahmon äitiä. Nainen meni naimisiin Rupert Sandersin kanssa ollessaan 24-vuotias. Mallikaunotar tiesi heidän ensitapaamisellaan kohdanneensa sen oikean.