Natasha Polyn bikinit katosivat peppuvakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly on menestyksekkäästä urastaan huolimatta vielä nykyisin varsin tuntematon tähti. Parhaillaan hän tekee kuitenkin läpimurtoa kansainvälisille areenoille ja catwalkeille.

Nyt Natasha on tallentunut paparazzien kuviin nauttiessaan aurinkoisesta lomapäivästä rannalla yhdessä äitinsä kanssa. Kuvaushetkellä upean mallikaunottaren bikinien alaosa valahti hieman turhankin syvälle takamukseen. Paikalla olleet miehet tuskin kuitenkaan panivat tapahtunutta pahakseen.

27-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly, oikealta nimeltään Natalya Sergeyevna Polevshchikova, aloitti malliuransa tultuaan toiseksi Moskovassa järjestetyssä mallikilpailussa vuonna 2000. Neljä vuotta myöhemmin hän teki läpimurtonsa poseerattuaan catwalkilla Emanuel Ungaron muotinäytöksessä, ja sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa esimerkiksi Voguen kannessa ja lukuisten muotimerkkien näytöksissä. Natasha Poly avioitui vuonna 2011 hollantilaisen liikemies Peter Bakkerin kanssa.