Nicole Trunfion timmi vartalo ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Nicolen rantakuvia saadaan nimittäin ihastella nykyisin jo lukemattomien lehtien sivuilla.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Eilen hänet kuvattiin keikistelemässä rannalla Miami Beachilla, jossa erityisesti kaunottaren timmi bikinipeppu käänsi katseet.

26-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.