Pahoinpitelijä retosteli netissä – poliisit pidättivät nopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan viisainta väkeä, ja usein lehdistäkin saadaan lukea kuinka typerät rikolliset ovat jääneet kiinni toinen toistaan nolompien syiden takia. Tuoreessa tapauksessa eräs amerikkalainen mies jäi nopeasti kiinni kerrottuaan pahoinpitelystä verkossa.

Kuva: Poliisi

Floridan Naplesissa asuva mies oli hyökännyt ohi pyöräillyttä naapuriaan vastaan ja pahoinpidellyt tämän lyömällä nyrkillä. Mies ei kuitenkaan pysytellyt teostaan hiljaa, vaan kirjoitti siitä Twitter-blogiinsa.

Poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä ja asiaa tutkiessaan tarkisti myös miehen Twitter-tilin. Sieltä löytyi useita viestejä, jotka osoittivat miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn. Jo ennen välikohtausta mies oli kirjoittanut verkkoon aikovansa lyödä naapuriaan vielä samana päivänä. Viimeisessä viestissä mies kertoi pohtivansa itsensä ilmiantamista.