Pamela Anderson kuivana märkäpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän toiminut aktiivisesti niin julkkisjuhlissa kuin muissakin tapahtumissa.

Muutama päivä sitten paljastui, että tunnettu poliitikko ei suostunut illalliselle yhdessä Andersonin kanssa. Viikonloppunsa Pamela Anderson on käyttänyt eläinten oikeuksien ajamiseen, sillä perjantaina hän lanseerasi Operation Zero Tolerance -tempauksen, jonka tarkoitus on lähettää Etelämantereen vesille valaanpyyntiä vaikeuttava alus. Aluksen on määrä estää japanilaisia kalastusaluksia tappamasta uhanalaisia valaita.

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.