Suomi juhlii Kimi Räikkösen voittoa – näin kommentoi Heikki Kovalainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen F1-kuljettaja Kimi Räikkönen voitti tänään upeasti Abu Dhabissa ajetun Formula 1 -osakilpailun. Tapaus oli lähes historiallinen, sillä Räikkönen voitti edellisen kerran osakilpailun vuonna 2009. MM-kamppailuun Räikkönen ei ehdi enää mukaan, mutta suomalaiset ovat siitä huolimatta tänään iloinneet voitosta näyttävästi.

Arviolta sadattuhannet suomalaiset ovat nimittäin onnitelleet Räikköstä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Voitto näkyy parhaillaan myös baareissa ympäri Suomea, sillä Staran saamien tietojen mukaan suomalaiset nostavat ympäri maata maljoja F1-voiton kunniaksi.

Toinen suomalainen formulakuski Heikki Kovalainen ei tänään noussut itse pisteille saakka, mutta mies osasi kuitenkin iloita tyylikkäästi päivän suomalaismenestyksestä. Staran Jetset-osiossa voidaan seurata lukemattomien julkkisten päivityksiä, ja eräs seuratuista henkilöistä on Kovalainen. Hän onnitteli Kimiä voitosta ja kertoi olevansa onnellinen Räikkösen paluusta voittokantaan.

Kuva: Twitter