Takavuosien koirakeksintö järkyttää nykypäivänä – ottaisitko käyttöön?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikit ovat omistajansa silmäteriä, ja monet lemmikeistä lähtevätkin perheensä mukana myös matkalle. Kaikki omistajat eivät kuitenkaan ole innoissaan eläinten tiputtamista karvoista, jotka voivat tahrata esimerkiksi auton penkkejä.

Takavuosina tähän ongelmaan keksittiin tehokas, mutta karmea, ratkaisu, joka voi nykyisin järkyttää eläinten ystäviä. Verkossa leviää vanha mainoskuva, jossa mainostetaan koiran kantokassia. Kyseinen kassi herättää kylmiä väreitä, sillä sen tarkoituksena ei ole todellakaan pakata koiraa mukavasti auton kyytiin.

Kassi roikkuu sen sijaan auton ulkopuolella, jolloin koira on täysin liikenteen armoilla. Kuvasta myös näkyy, miten pussi on kiinnitetty hatarasti auton ikkunaan. Lienee vain onni, että tämä keksintö ei ole ottanut tulta alleen.

Kuva: Imgur