Uutisankkuri tempaisi suorassa lähetyksessä – hiukset lähtivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television suorissa lähetyksissä nähdään usein kommelluksia, jotka uutisankkurit ja toimittajat haluaisivat mielellään pyyhkiä pois ihmisten mielistä. Kaikki tempaukset eivät kuitenkaan ole vahinkoja, ja sen on nyt osoittanut amerikkalainen uutisankkuri Jai Cunningham.

Kuva: YouTube

Cunningham sai aiemmin tällä viikolla kuulla traagisen uutisen, kun hänen ystävänsä Heather Rosa Tuiolosega menehtyi ilmeisesti kotiväkivallan seurauksena. Havaijilla Honolulussa KHON-TV -kanavalla työskentelevä Cunningham päätti ilmaista tavallista näyttävämmin kantansa aiheeseen, joten hän pyysi ajelemaan hiuksensa suorassa lähetyksessä kunnioittaakseen kuollutta ystäväänsä. Hän lupasi tehdä saman aina vastaavan tapauksen toistuessa.