Autohallin katto notkui kuin riippusilta! Gangnam Style -tanssilla odottamaton vaikutus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden suurin hitti maailmassa on ollut ylivoimaisesti korealaisen PSY-artistin esittämä Gangnam Style. Kappaleen musiikkivideo on katsottu tähän mennessä YouTubesta jo huikeat 606 miljoonaa kertaa, ja videosta on tehty satoja parodioita.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu Yhdysvaltojen Arizonassa ikuistettu video, jossa nähdään, kuinka Gangnam Style -kappale saa parkkihallin rakenteet tutisemaan. Nettivideon alussa kuvataan parkkihallia, jonka lähes jokaiseen ruutuun on pysäköity menopeli.

Taustalla jytisee maailmankuulu hittibiisi. Parkkihallin yläpuolella on meneillään hurjat bileet, joissa yliopiston opiskelijat joraavat Gangnam Stylen tahtiin. Vankkarakenteinen katto painautuukin uhkaavasti alaspäin, kun juhlijat tanssahtelevat PSY-artistin tunnettua koreografiaa.