BB-Tea syö viikon lattialla: ”Pelkkää kärsimystä”

Big Brother · Neea Jokinen

Isoveli ilmoitti asukkaille hetki sitten, mitä Koiran elämää -niminen viikkotehtävä sisältää. Etenkin talon nuorimpien asukkaiden joukkoon lukeutuva BB-Tea järkyttyi, kun hän sai tietää elävänsä viikon ajan koiramaisissa olosuhteissa.

– Tällä viikolla talon valtaa iloinen hyörintä koirien ja niiden onnellisten omistajien kesken. Koirat kulkevat nelinkontin. Koirat eivät istu tai makaa penkeillä, sohvilla tai sängyillä. Koirat syövät ruokansa lattialla kupeista tai omistajan syöttämänä, Isoveljen tiedotteessa luki.

BB-Tea valittiin koiran rooliin ja hänen omistajakseen valittiin BB-Tomi, jonka kanssa neitokainen ei tule kovin hyvin toimeen. Blondi valahtikin pian tiedon saamisen jälkeen sohvalle ja aloitti valitusvirren.

– Mä en kestä. V**ttuuuuuuu. V**tu tää on perseestä. Kuinka ollakaan, taas v**tu pelkkää kärsimystä. Mä itken jo valmiiks. Mä en v*ttu täällä ryömi, joku s*atanan orja ja nöyrä ihminen, Tea valitti.

– Sä syöt lattialta sitten. Tea mä hellin sua sitten. Voit saada namia, jos oot kiltisti. Mä pysyn kyllä roolissani, Tomi sanoi iloisena.

– Että mua ärsyttää. V*ttu yhtä kärsimystä koko viime viikko ja heti perään sitä samaa. V*ttu nimetkää mut häätöäänestykseen niin pääsee v*ttuun täältäki, Tea jatkoi.

– Ei ees oo paha. Älä nyt heti alota, BB-Markus sanoi.

Markus on myös viikkotehtävän ajan koiran roolissa ja hänen omistajansa on BB-Teija. Muut parit ovat Koira-Jouko ja omistaja Tommi, Koirat Jarno ja Jonna A, joiden omistajana toimii viikon ajan BB-IIda. Koirat saavat kommunikoida toisilleen vain äännähtelemällä esimerkiksi haukkumalla tai vinkumalla.