BB-kisan keskeyttänyt Jarno paljasti päätöksensä syyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon asukaskato jatkui tänään edelleen kiivaana, kun jälleen yksi asukkaista otti vapaaehtoisesti lähtöpassit ja suuntasi ulkomaailmaan päiväkirjahuoneen kautta ilman harkinta-aikaa.

Tähän mennessä neljä asukasta on poistunut joko omasta halustaan tai tuotannon päätöksellä. Tänään leikin kesken jättänyt Jarno kertoi hetki sitten tuntemuksiaan Big Brother Extra -ohjelman haastattelussa.

– Mut vietiin päiväkirjahuoneeseen ja mulla on ollut vähän huono olla itseni kanssa. Aika kauan ehdin päiväkirjahuoneessa olla, ja sit kun kysyttiin, että haluatko luovuttaa, niin sanoin että kyllä. Tuo paikka ei ole ihan kenelle tahansa ja mulle se ei sopinut, Jarno kertoi heti talosta päästyään.

– Pikkuisen alkoi ahdistaa niin kuin tupakoimattomuus ja ikävä. Sitten tuli vähän aggressiivinen olo. Sellainen olo, että mä räjähdän jossain vaiheessa ja tää oli parempi muidenkin asukkaiden kannalta. Heti tuli parempi olo, kun sen päätin. Olen todella pettynyt itseeni. Löysin itsestäni sellaisia uusia puolia. Sellaisia aggressiivisia puolia. Se oli varmaan se neljä seinää.