Justin Bieber otti uuden tatuoinnin: ”Symboloi viisautta” – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on parhaillaan useita kuukausia kestävällä Believe-maailmankiertueella. Poppari on ollut viime päivinä usein otsikoissa kiertueensa merkeissä, sillä loppuunmyydyillä keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Nyt 18-vuotias teinitähti on ottanut uuden tatuoinnin, jossa nähdään eräs Tylypahkastakin tuttu eläinhahmo. Popparin käsivartta koristaa nimittäin pöllön kuva. Bieber puolusteli hämmentävää ihokoristettaan Twitter-blogissaan, jossa hän kertoi pöllön symbolisoivan viisautta, majesteettisuutta ja voimaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.