Kimin äiti paljastavassa supersankariasussa – muodot kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Tähän aikaan vuodesta monet julkkikset juhlistavat näyttävin asuin Halloween-juhlaa. Nyt 56-vuotias julkkistähti on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hänet nähdään Ihmenainen-asussa. Paljastava asu sopisikin paremmin naisen tyttärille, ja itse asiassa samantyylinen puku nähtiinkin neljä vuotta sitten Kim Kardashianin yllä.

Kuva: Twitter

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.