Nerokas WC-keksintö miehille – näyttävätkö vessat pian tältä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa puhdasta vettä riittää runsaasti varsinkin poikkeuksellisen sateisen kesän jälkeen. Yleisellä tasolla puhdasta vettä tulee kuitenkin käyttää säästeliäästi, sillä sitä ei ole maailmassa lainkaan liikaa. Tästä syystä veden säästämiseen onkin kehitelty lukemattomia erilaisia ratkaisuja.

Eräs ratkaisuista on Yeongwoo Kimin käsialaa ja palkittu esimerkiksi IF Concept -palkinnolla. Kyseessä on ratkaisu miesten WC-tilojen pisuaarien huuhtelemiseksi, sillä nykyisellään huuhteluun kuluu paljon puhdasta vesijohtovettä. Kimin konseptissa yhdistettäisiin pisuaarit ja käsienpesuun tarkoitetut lavuaarit siten, että pesuvesi huuhtelisi samalla pisuaarin. Lisäksi miehet voisivat pestä kätensä samalla paikalla, jossa virtsaavat.

Kuva: Yeongwoo Kim