Kivuliaimpia mokia koottiin videolle – vahingonilo paras ilo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää aika ajoin erilaisia videokoosteita, joissa ihmiset tekevät hurjiakin tempauksia. Nyt eräälle verkkovideolle on koottu epäonnistuneita temppuja, jotka osuvat tekijäänsä omaan nilkkaan.

Kuva: YouTube

Videolla nähdään muun muassa mies, joka ampuu haulikollaan. Aseen lauetessa se potkaisee vahingossa kyseistä herraa ”munille”, koska hän pitää pyssyä kädessään sopivalla osumakorkeudella. Monilla pätkistä nähdään miehiä, joiden sukukalleudet joutuvat kovalle koetukselle.

Eräs nuorukainen ajaa esimerkiksi polkupyörällään portaita alas, ja yrittää hypätä kaiteen päälle kulkuvälineellään. Temppu epäonnistuu, ja hänen alapäänsä osuu kipeästi kaiteeseen. Toinen mies leikittelee nunchaku-kapuloiden kanssa ja iskee niillä lopulta itseään arkaan paikkaan.