Rita Rusic nautiskeli uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. Nykyisin jo 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar.

Viikonloppuna kypsä neitokainen kuvattiin nauttimassa auringosta Miami Beachilla, jossa hän palvoi aurinkoa vihreissä bikineissä. Ne vaikuttivat kuitenkin olevan hieman pienet, sillä Ritan rintamus pullisteli näyttävästi bikinien yläosasta.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.