91-vuotiaalla uskomaton tuuri lotossa – kaksi jättipottia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime kuukausina huikeista lottovoitoista, jotka ovat muuttaneet esimerkiksi köyhien pariskuntien, eläkeläisten tai nuudeleilla eläneiden opiskelijoiden elämän.

Nyt erään 91-vuotiaan vanhuksen kerrotaan voittaneen kaksi kertaa lotossa kahden kuukauden aikana. Yhdysvaltojen Indianassa asuva Lena Eaton voitti elokuussa Hoosier Quick Draw -lotossa 300.000 dollaria, eli 245.000, euroa. Tuolloin hänen voittomahdollisuutensa olivat noin yksi 8,9 miljoonasta, New York Daily News uutisoi.

Kuva: Hoosier Lottery

Mummon lotto-onni ei kuitenkaan jäänyt siihen, sillä kahta kuukautta myöhemmin hän lunasti jälleen huikean potin. Lena Eaton nimittäin raaputti Scorchin’ Hot 9s -lottokupongista 99.000 dollarin, eli 81.000 euron, voittosumman.

Rikastuneen mummon kerrotaan käyttävän rahojaan kotinsa remontoimiseen ja matkustamiseen. Lisäksi hän antaa rahaa lapsilleen ja 20 lapsenlapselleen. Indianapolis Star -lehden mukaan todennäköisyys molempien lottojen voittamiselle oli yksi 5,7 biljoonasta.