Twilight-tähden kännisääntö paljastui: ”Se on hirvein teko”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hän hoikistui lyhyessä ajassa lähes langanlaihaksi.

Nyt Ashley Greene on paljastanut, ettei hän käytä koskaan Twitter-blogiaan humaltuneena. ”Kännisäännön” noudattaminen pitää nimittäin huolen siitä, ettei 25-vuotias näyttelijätär kirjoita juovuspäissään typeriä viestejä sosiaaliseen mediaan. Naisen blogia seuraa lähes kaksi miljoonaa fania.

– Jos juon alkoholia, en mene Twitteriin. Se on hirvein teko, jota näyttelijä voi tehdä. Siitä joutuu ongelmiin, Ashley Greene kertoi Female First -sivustolle.

Tähti on pyytänyt kavereitaan ja perheenjäseniään olemaan tarkkana Twitter-blogin käytössä, sillä hän ei halua paljastaa kaikkia ajatuksiaan ja menojaan faneilleen.

Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Greene muutti 17-vuotiaana Los Angelesiin, jotta hän menestyisi näyttelijänä. Seuraavaksi tähti nähdään Suomen valkokankailla Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvassa.