BB-Tea ei kestä viikkotehtävää – murtui itkuun

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Koiran elämää -viikkotehtävää. BB-Tea valittiin aiemmin tällä viikolla koiran rooliin, ja hän joutuu muun muassa syömään ruokansa lattialla. Tea-koiran omistajana toimii BB-Tomi, jonka kanssa neitokainen ei tule kovin hyvin toimeen.

Tänään iltapäivällä koiraa esittävä Tea siirtyi pieneen makuuhuoneeseen ja valitti viikkotehtävästä suorasanaisilla kommenteilla BB-Markukselle ja BB-Jonna A:lle. Blondi muun muassa purskahti itkuun ja vuodatti kyyneleitä, koska hän joutuu olemaan tehtävän ajan Tomin ohjattavana ja kontata talon lattioilla.

– Tää on oikeesti tosi paha. Ei ole mitään nautintoa, että joku nauraa siinä vieressä, kun mua sattuu. Mä yritän vaan hoitaa oman osuuteni. En ala mitään ylimääräistä hymyileen. Mua masentaa ja v*tuttaa, Tea selitti.

– Tää on niin p*skaa, että tekis mieli koko ajan vaan itkeä, Tea jatkoi.

– Yhdessä me jaksetaan. Oot rauhassa vaan, BB-Markus lohdutti.

– Onneks mun rooli ei ole mikään v*tun iloinen ja positiivinen puudeli, luojan kiitos. Ärsyttää just kaikki v*ttu eniten, että mä oon aina sen pari. Miks aina? Ei siitä tule mitään. V*ttu mä suutun, mä en jaksa olla sen pari aina, Tea avautui itkuisena tuntemuksistaan.

– V*ttu mulla alkaa kiehua, jos se joutuu tekemään mulle jotain. Must tää ei oo v*ttu yhtään hauskaa. Tää on v*ttu mun pilkkaamista, Tea sanoi kiihtyneenä.

Tea-koiran omistaja BB-Tomi ilmestyi keskustelun aikana makuuhuoneen ovelle ja kutsui koiraansa luokseen.

– Tuus Tea nyt ulos kopista. Pitää vähän hiuksia suoristaa, Tomi sanoi hilpeästi.