Tässä on Suomen vuoden Drag Show Artist voittaja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Dom Helsinki -ravintolassa järjestettiin jokavuotinen Drag Show Artist -kilpailu. Iltaan mahtui sulkia, paljetteja, puuhkia ja glamouria, kun yhdeksän miestä veti mekot ylleen ja kisasi voitosta sekä palkintona olleesta Islannin matkasta.

Taitavia esityksiä tuomaroivat julkisuudesta tutut kasvot, Paula Koivuniemi, Raili Hulkkonen, Ben Zyskowicz, Heidi Suomi, Satu Silvo ja Reidar Palmgren. Esiintyjistä erottui selkeästi yksi ylitse muiden. Jo vuosia esiintynyt helsinkiläinen tanssija ja drag queen Valtsu.

– Valtsun show oli upea esitys ja hän osasi ottaa yleisönsä hienosti. Lisäksi huomasi, että miehellä on esiintymiskokemusta ja esityksen eteen oli nähty paljon vaivaa, kilpailun järjestävä show-alan konkari Mega Paula alias Juha Rastas kommentoi voittajaa.

Paikalle saapui myös julkisuudesta tuttuja kasvoja. Stara bongasi paikalta Pekka Haaviston puoliso Antonio Floresin tanssiparinsa Disa Kortelaisen kanssa. Martina Aitolehti saapui paikalle ystäviensä Sofia Ruusilan ja Niko Nousiaisen kanssa. Drag-artisti Laila Annikki vietti vauhdikasta iltaa näyttävien ystäviensä seurassa.