Wow, missä tätä bikinikaunotarta on piiloteltu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta on viime vuosina tullut poikkeuksellisen paljon näyttäviä kaunottaria niin näyttelijä- kuin mallipiireihinkin. Heistä tuorein laajemmin noteerattu neitokainen on Jodi Gordon, joka voi olla ensi vuonna kuumimpia tulokkaita.

Nyt Jodi Gordon on kuvattu nautiskelemassa rantalomasta Havaijilla yhdessä tuoreen aviomiehensä Blaith Anastan kanssa. Kyseessä oli nimittäin pariskunnan häämatka, jonka tiimellyksessä Jodi kiinnosti kovasti ainakin paparazzeja.

27-vuotias australialainen Jodi Gordon on näyttelijä ja malli, jolla on maorijuuret. Malliuransa Jodi aloitti jo 13-vuotiaana, kun hän voitti mallikilpailun ja sai sopimuksen Viviens-mallitoimistoon. Myöhemmin hän teki malliuraa Japanissa, Britanniassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Gordon on ollut jo vuosien ajan australialaisen Crystelle-alusvaatemerkin mainoskasvona. Hän on tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa. Jodi avioitui Blaith Anastan kanssa lokakuussa 2012.