Suomalaisilta One Direction -faneilta näyttävä tempaus – kuuntele levy ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin huikean määrän faneja kerännyt One Direction julkaisee odotetun Take Me Home –kakkosalbuminsa perjantaina. Yhtyeellä on ollut alusta asti paljon intohimoisia faneja Suomessa ja he ovat muun muassa järjestäneet One Direction Flash Mob -tanssiesityksen Helsingin Narinkkatorilla.

Harvinaisen vahvaa fanikulttuuria voi todistaa taas perjantaina, kun suomalaiset ”Directionerit” palaavat Narinkkatorille juhlistamaan yhtyeen uutta Take Me Home –albumia. Kello 18.00 Narinkkatorilla voi myös seurata Suomen suurimman 1D-kuvion muodostumista fanien voimalla. ”Levynjulkaisumiittejä” perjantaina järjestetään myös Rovaniemellä, Jyväskylässä, Porissa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Kuopiossa.

Kuuntele Take Me Home kokonaisuudessaan ennakkoon iTunesista tästä linkistä.

One Direction on ehtinyt jo rikkomaan ennätyksiä Take Me Home -albumin ensimmäisellä Live While We’re Young -singlellä. Single nousi Yhdysvalloissa suoraan ykköseksi myyden ensimmäisellä viikolla enemmän kuin kukaan muu ulkomaalainen artisti koskaan. Lisäksi kappale rikkoi ennätyksiä ennen virallista julkaisupäivää, kun se nousi iTunesin ykköseksi yli 50 maassa ja siitä tuli eniten ennakkoon myynyt single.

One Direction on Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Vuonna 2010 pojista tuli One Direction Brittien X Factorissa, jossa Simon Cowell yhdisti soolona kisailevat pojat. X-Factorin jälkeen One Direction on ylittänyt uskomattoman 12 miljoonan myynnin rajapyykin, joka tarkoittaa maailmanlaajuisesti kahdeksan miljoonaa myytyä singleä, kolme miljoonaa myytyä albumia ja miljoona myytyä DVD:tä. Debyyttialbumi Up All Night meni 17 maassa listojen kärkeen ja One Directionista tuli Yhdysvalloissa ensimmäinen brittibändi, joka nousi debyyttialbumillaan suoraan listaykköseksi.