”Raskaana oleva nainen ammuttu autoonsa!” – poliisikin yllättyi lopputuloksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna ympäri maailmaa juhlittiin Halloweenia, ja erityisesti Yhdysvalloissa miljoonat ihmiset pukeutuivat toinen toistaan karmaisevimpiin asuihin. Ne aiheuttivat kuitenkin myös väärinkäsityksiä, joista erästä selvittämään hälytettiin poliisit.

Alabaman osavaltion Birminghamissa ohikulkija huomasi nimittäin kuinka henkilöautossa makasi ratin takana ammuttu nainen, joka oli yltä päältä veressä ja näytti olevan kaiken lisäksi raskaana. Ohikulkija soitti välittömästi hätäkeskukseen, josta lähetettiin paikalle poliisipartioita.

Viranomaisten saavuttua paikalle selvisi, että nainen olikin elossa ja karmaisevat verijäljet kuuluivatkin hänen Halloween-asuunsa. Nainen nukkui pois krapulaansa ratin takana. Hän ei kuitenkaan selvinnyt tilanteesta pelkällä krapulalla, sillä osavaltion lakien perusteella poliisit pidättivät naisen ja hän saa nyt syytteen rattijuopumuksesta, The Birmingham News uutisoi.