Tiina Jylhän mallikilpailu ratkesi – seksikäs voittaja bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Tiina Jylhä –mallikilpailun voittaja valittiin eilen sunnuntaina Silja Europalla Summer Up Cruisen yhteydessä. Tuomariäänin kilpailun voittajaksi valittiin 21-vuotias tuusulalainen Sini Kytö.

Voittaja sai palkinnoksi mallisopimuksen Luxury Promotions Model Agencyn kanssa ja The Look –kauneusklinikan palveluita vuoden ajaksi. Lisäksi voittaja pääsee edustamaan ensi kesänä järjestettävään kansainväliseen Bikini Fitness –kilpailuun.

– Kilpailun taso oli kova ja finalisteista löytyi hyvinkin eri tyylisiä tyttöjä. Kukaan ei ollut samasta muotista. Tuomaristo oli vaikean tehtävän edessä, mutta voittaja valittiin lopulta yhteisymmärryksessä. Etenkin Sinin lavaesiintyminen teki vaikutuksen tuomaristoon, kertoo kilpailun järjestäjä ja Luxury Promotions Model Agencyn vetäjä Niko Väyrynen.

Yleisön suosikiksi äänestettiin Anni Nurkkala ja sosiaalisen median suosikiksi Marianne Kallio.