Tällainen on täydellinen salarakas: ”170 senttiä pitkä vaaleahiuksinen nainen”

Lifestyle · Stara.fi

Varatuille ihmisille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan on pyytänyt suomalaisia ja ruotsalaisia jäseniään kuvailemaan täydellistä salarakasta. Sähköpostitse toteutetussa tutkimuksessa kartotettiin mielipiteitä ulkoisista ihanteista, varallisuudesta ja koulutuksesta sekä henkilökohtaisista ominaisuuksista.

Suomen ja Ruotsin välillä ilmeni muutamia eroja. Suomalaisten ja ruotsalaisten miesten mielestä täydellinen salarakas on normaalipainoinen, 160 – 170 senttiä pitkä vaaleahiuksinen nainen. Vaatetuksesta kysyttäessä ruotsalaiset miehet hakevat klassisesti ja elegantisti pukeutuvaa tai urheilullista salarakasta.

Suomessa miehet taas toivovat salarakkaan olevan tyylikäs, mutta pukeutuvan aina mukaviin vaatteisiin. Taloudellisella asemalla ei ole kummassakaan maassa merkitystä, mutta huumorintajua ja iloisuutta sekä korkeakoulutus tulee naiselta löytyä, jotta uskottomuusmarkkinoilla olisi kysyntää.

Naisille täydellisen salarakkaan tulee molemmissa maissa olla atleettinen, pituudeltaan 180 – 190 senttinen ruskeahiuksinen mies. Miesten tavoin naiset edellyttävät rakastajaltaan huumorintajua, iloisuutta ja korkeakoulutustaustaa.

Pukeutumisessa naiset ihannoivat samoja tyylejä kuin oman maansa miehet. Eroavaisuutta löytyy sen sijaan taloudellisen aseman merkityksessä, sillä suomitytöt haluavat salarakkaan, joka on joko hyvin toimeentuleva tai rikas. Ruotsissa naisia ei raha houkuttele, sillä miesten tavoin ei taloudellisella asemalla ole heille merkitystä.