Tästä syystä miehet kuolaavat Kim Kardashiania

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian seurustelee nykyisin räppäri Kanye Westin kanssa, ja tähtiparin huhuttiin äskettäin suunnittelevan 20 miljoonan dollarin hulppeita ökyhäitä. Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on kuvattu kuitenkin toisen miehen seurassa bikineissä.

Kim suuntasi rannalle hieman yllättäen illalla auringonlaskun aikaan, ja hänellä oli seuranaan ystävänsä Jonathan Cheban. Paparazzit yllättivät Kimin, ja Cheban innostui heittämään jopa hiekkaa kuvaajien päälle. Vain hetkeä myöhemmin Kim suuntasi lentokentälle ja lensi Roomaan juhlimaan Kanye Westin synttäreitä.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.