Robert Pattinson juovuksissa televisiolähetyksessä – tässä tulos videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Kuva: YouTube

Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan julkaisuun valmistautuva Pattinson kiertää parhaillaan ympäri maailmaa antamassa elokuvasta haastatteluja medioille. Nyt hän on vieraillut Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana. Pattinson oli hieman juovuksissa haastattelun aikana, ja hän itsekin myönsi nauttineensa vodkaa takahuoneessa. Keskusteluohjelmien takahuoneet on varustettu tunnetusti alkoholilla.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.