Ilmaista kauneudenhoitoa ja hierontaa työttömille: ”Nostaa itsetuntoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen työttömien koulutuskeskus on keksinyt uuden tavan kannustaa ihmisiä hakemaan töitä. Wales Online -verkkosivuston mukaan Walesin Aberdaressa sijaitseva laitos tarjoaa työnhakijoille ilmaista kauneudenhoitoa ”itsetunnon kohottamiseen”.

Lisäksi työttömille asiakkaille tarjotaan myös ilmainen hieronta heidän mennessä työhaastatteluun. Wellbeing and Training Academy -nimisen yrityksen johtaja Sarah Sweden vastaa paikallisen koulutuskeskuksen asiakkaiden kauneudenhoidosta yhdessä ystävänsä Cerys Duttonin kanssa. Hän haluaa antaa työnhakijoille muodonmuutoksen muotiguru Gok Wanin tapaan.

– Me haluamme palkita ne, jotka tekevät kaikkensa saadakseen töitä antamalla heille kauneushoitoa tai mukavan hieronnan. Tällä tavalla näytämme työttömille ihmisille, mistä he voisivat nauttia säännöllisesti töitä saatuaan. Tämä on täysin uniikki idea, Sarah Sweden kertoo Wales Online -sivustolle.