Lady Gaga paljasti bikinivartalonsa – totuus lihomiskohusta nähdään nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga oli taannoin otsikoissa, kun hänet kuvattiin esiintymislavalla selvästi aikaisempaa pyöreämpänä. Skeptisimmät väittivät kuvia ensin käsitellyiksi, mutta pian Lady Gaga itsekin myönsi lihoneensa huomattavasti.

Aiemmin tällä viikolla laulaja vertasi itseään hieman tahdittomasti soul-diiva Adeleen, joka kuuluu myös muhkeamuotoisten poppareiden joukkoon. Lady Gaga ihmetteli että, minkä takia brittitähti ei ole kokenut samanlaista kohua oman kokonsa takia. Nyt poppari on kuvattu Rio de Janeirossa esittelemässä tämänhetkistä kuntoaan uima-altaalla bikinien yläosissa. Neitokainen näyttää hieman laihtuneen muutamassa viikossa.

Äskettäin Lady Gaga myy kumisia rannekkeita sillä verukkeella, että niiden tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Sittemmin kuitenkin selvisi, että Lady Gaga ja levy-yhtiö Universal Music veivät osan tuotoista ”muihin kuluihin”. Michiganilainen tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.