Muistatko Frendit-sarjan Chandlerin? Tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Chandler Bingiä Frendit-komediasarjassa esittänyt Matthew Perry on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hän onkin saanut arvostettuja palkintoja työstään näyttelijänä. Vuonna 2009 Perry tähditti 17 Again -elokuvaa yhdessä Zac Efronin kanssa.

Nyt 43-vuotias näyttelijä on päätynyt paparazzikuviin vieraillessaan Extra-ohjelman kuvauksissa Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Grove -kauppakeskuksessa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Taannoin Perry kaupitteli 5,6 miljoonan dollarin Kaliforniassa sijaitsevaa lukaaliaan, josta löytyy muun muuassa kolme makuuhuonetta, huikea ulkouima-allas ja uskomattomat näkymät jättimäisistä lasi-ikkunoista.

Matthew Langford Perry on seurustellut muun muuassa näyttelijätär Julia Robertsin ja Baywatch-typy Yasmine Bleethin kanssa. Suosittu tähti onkin viihtynyt sittemmin poikamiehenä. Näyttelijä kärsi taannoin päihdeongelmista ja Vidocin-lääkkeen riippuvuudesta. Perry sai kuitenkin vieroituksen avulla elämänsä takaisin raiteilleen ja muun muuassa pudotti huimasti painoaan.