Mies salakuvasi naispuolista työkaveriaan – kiihottui rintapumpun käytöstä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Tirkistelynhaluiset ihmiset saavat tyydytystä siitä, kun he tarkkailevat alastomia ihmisiä tai sukupuoliyhdyntöjä. Joidenkin tirkistelijöiden tiedetään muun muassa asentaneen uhrinsa kotiin videokameroita. Yksi heistä on amerikkalainen John Bednarik, joka kuvasi salaa naispuolista työtoveriaan.

Pennsylvaniassa asuva 33-vuotias mies teki kollegansa työhuoneen kattoon pienen reiän, johon hän asetti videokameran linssin. John Bednarik halusi nimittäin nähdä, kun nainen pumppasi rintamaitoa vauvalleen. Poliisien mukaan mies kiihottui rintapumpun käytöstä ja sai seksuaalista tyydytystä naisen paljaan rinnan tuijottamisesta.

Tirkistelijä jäi kiinni teostaan heinäkuussa, kun 32-vuotias nainen huomasi katossaan epäilyttävän reiän ja löysi piilokameran. Video oli asetettu suoraan naisen työpöydän yläpuolelle, jotta miehellä oli ”suora näkymä” pienen vauvan äidin puuhien seuraamiseen. The Smoking Gun -sivuston mukaan miestä syytetään muun muassa yksityisyyden loukkaamisesta.