Robert Pattinson suutelemisestaan: ”Huuleni ovat kuin imuri”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Nyt vampyyrikomistus on paljastanut uusimmassa haastattelussaan suutelutekniikkansa. Mies on katsellut itseään valkokankaalta ja ymmärtänyt suutelevansa erittäin kovaäänisesti. Hän pitää esimerkkinä Twilight-elokuvasarjan viimeisintä osaa Aamunkoi osa 2.

– Tuo on hyvä esimerkki, sillä jokaisessa kohtauksessa suutelen jotakuta. Minulla on äänekkäät pikku huulet. Ääni kuulostaa kuin kävelisin bootseilla… En ymmärrä, huuleni ovat kuin imuri, Robert Pattinson kertoi Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.