Usko tai älä: Olet kuorinut koko elämäsi kananmunat väärin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin amerikkalainen verkkosivusto raportoi maailmanlaajuisen hampurilaisketjun ketsuppikupeista ja väitti ihmisten käyttäneen niitä siihen saakka aivan väärin. Samaa voisi sanoa myös eräästä toisesta videosta, jossa nähdään kuinka kananmunia kuoritaan.

Kuva: YouTube

Videolla väitetään, että ihminen säästäisi neljä vuotta elämästään, mikäli säästäisi aikaa kuorimalla kananmunat aina videolla esitetyllä tavalla. Ensin molemmat kananmunan päät rikotaan ja poistetaan, ja sen jälkeen kananmuna puhalletaan ulos kuorestaan.

Osittain kieli poskessa toteutettu video on julkaistu jo vuonna 2008, mutta vasta tällä viikolla se on noteerattu laajasti viihdelehdissä ympäri maailmaa. Toimi videolla esitetty keino tai ei, tarjoaa kuorinnan yritys silti kanssaihmisille ainakin hauskoja hetkiä.