Pornolegenda Ron Jeremy tempaisi suomalaisyhtyeen kanssa: ”Täysin hullu idea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisviihdenäyttelijä Ron Jeremy solmii suomalaisyhtye Pepe Deluxen kanssa sopimuksen, jossa yhtye tekee EP:n, myy sen yksinoikeudella Jeremylle ja turvaa näin seuraavan albuminsa valmistumisen. Kyseistä EP-levyä ei tulla todennäköisesti koskaan julkisesti esittämään missään.

Levyä painetaan vain yksi ainoa kappale – Ron Jeremyn omaan käyttöön. Ajatus yhden, täysin uniikin levyn myymisestä syntyi Pepe Deluxen James Spectrumin ja Paul Malmströmin ideariihessä, heidän pohtiessaan seuraavan musiikillisen projektinsa toteutusta ja rahoitusta. Viimeisimmän pitkäsoiton Queen of the Waven tuotto tilitetään kokonaisuudessaan John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun, joten siitä ei jää lainkaan säästöjä seuraavan albumin tuotantoa varten.

Duo löysi pitkän etsinnän jälkeen ystävänsä Olli Hietalahden kautta ostajaehdokkaan, aikuisviihdenäyttelijä Ron Jeremyn. Hietalahti työskentelee One Eyed Spirits -yhtiössä, joka valmistaa Jeremyn mukaan nimettyä ”Ron de Jeremy” -rommia.

– Idea oli täysin hullu, mutta pidän heidän musiikistaan ja he ovat Ollin ystäviä joten miksipä ei? Ron Jeremy kommentoi.

Levystä allekirjoitetaan Pepe Deluxen ja Ron Jeremyn välillä sopimus tänään, 9. marraskuuta. Malmström ja Spectrum paljastavat, että EP tulee sisältämään funkia. Lisäkopioiden painaminen levystä estetään masternauhojen tuhoamisella välittömästi, kun teos on valmis luovutettavaksi eteenpäin.

– Kautta historian kuninkaat ja paavit ovat tukeneet muusikoita, kuvataiteilijoita ja kuvanveistäjiä. Levymyynnin laskemisen myötä erityisesti niiden artistien, jotka eivät halua viettää pitkiä aikoja kiertueella, pitää keksiä uusia keinoja tienata elantonsa. Toivomme että julkaisumme toimii inspiraationa muille ja esittelee uuden ilmiön pop-maailmalle, James Spectrum toteaa.

Ron Jeremylle tehdyn EP:n pääset luultavasti kuuntelemaan vain, jos saat kutsun miehen kotibileisiin. Voit kuitenkin ostaa omaan levyhyllyysi tänään julkaistavan Pepe Deluxe The Deluxe Editionin, joka sisältää alkuperäisen Queen of the Wave -albumin, bonuslevyn ja DVD:n.